среда, 16 декабря 2009 г.

Колись - писар чи кравець, а тепер - менеджер чи звукорежисер...

....І хоча традиції святкувань Андріївських вечорниць сягають глибокої давнини, та до цього часу не втрачають своєї магічної сили та чарівності...
Саме тому молодіжний театр центру творчості для дітей та молоді та молодіжна громадська організація "Вектор" вирішили подарувати чудове свято для молоді нашого міста та і запросити на гостину на Андрія у "клубне кафе". Молодь постаралась відтворити справжню атмсоферу українських  вечорниць і дотриматись усіх стародавніх традицій. Тут було : і ворожіння, і слухання народних пісень у виконанні гурту "Визволитель", і смакування варениками з "сюрпризами", і майстер-клас по виконанню коломийок та польок під керівництвом Лілі Устрицької, керівника зразкового колективу " Барви Удеча" центру творчості, і етно-диско. Все дійство майстерно провели чарівні "кумасі " Вероніка Герасименко та Христина Снігура спільно з "кумами" Михайлом Царем та Романом Романівим.
І хоча змінюються часи, змінюються назви професій суджених ( бо час летить стрімко), та незміниим залишається наша любов і повага  до рідної  культури,  до української обрядовості, до бажання дарувати людям радість.

Комментариев нет:

Отправить комментарий