понедельник, 16 мая 2011 г.

концерт "Piano Tribut"

  14 травня  за підтримки: МГО "Вектор" та Жидачівського центру творчості для дітей та молоді  відбувся вперше за новим форматом концерт, де прозвучали   відомі композиції, легендарні саундтреки до кінофільмів та багато  іншої хорошої музики.
 Ведуча розпочала свято словами Фрідріха Ніцше :   "Без музики життя було б помилкою..." і саме ,щоб цього сталось,і мешканці Жидачева могли насолодитись вічним мистецтвом, для вдячних глядачів і було організовано такий концерт.
   Свято  розпочалося саундтреком до фільму "Шерлок Холмс та Доктор Ватсон". Прозвучали у цей день і "Токата ре-мінор" Йогана Себастіана  Баха,. композиції :Radiohead "Creep",
з кінофільму « 17 мгновений весны» ,Yannа Tiersenа "Mothers Jorney",Nino Rota "The Godfather",Fredericа Chopinа " Nocturne in C- mino",Depeche Mode " Dream on",SOAD – Lonely Day,Bon Jovi – it’s my life,Celine Dion -My heart will go on та багато інших.
Приємно,що у Жидачеві знайшлось так багато поціновувачів хорошої музики. А організатори не зупиняються на досягнутому і планують наступні зустрічі.

































Комментариев нет:

Отправить комментарий