среда, 27 июля 2011 г.

Жидачівські дитячі таланти та спортивні перемоги на днях Дамброви Тарнавської(Польща)

офіційне представлення делегацій разом з послами та владою  
"Барви Удеча" дарують танець "Три  музики"
  З 21 по 25 липня ц.р. делегація міста Жидачева перебувала з офіційним візитом у місті-побратимі Дамброві Тарнавській (Польща)(ttp://www.wrotamalopolski.pl/root_BIP/BIP_w_Malopolsce/gminy/root_Dabrowa+Tarnowska/Aktualnosci/Tresci/FinalDniDabrowyTarnowskiej_2011.htm) на запрошення бургомістра Станіслава Початека.

танець "Віночок"
Програма візиту була насиченою і цікавою для молоді. Було організовано перегляд кінофільму у форматі 3Д, екскурсію до мальованого села Залип"я,музею доріг та  побудови доріг, у м.Краків тощо.
   Крім програми перебування ,відбувались й урочистості з нагоди святкувань Днів міста Дамброви Тарнавської.Є кілька приємних новин: вихованці дитячо-юнацької школи м.Жидачева у складі молодіжної команди "Сокіл-Жидачів" здобули переконливу перемогу у турнірі з волейболу між командами Польщі та України.Честь нашого міста захищали Йосип Будзінський, Роман Будзінський,Андрій Франків,Володимир Найда, Тарас Свередюк,Остап Соболевський, Роман Головацький.Більше про турнір з волейболу:
http://www.mgosirdt.pl/aktualnosc/turniej-siatkowki
 Усі святкування завершились 1У Зустріччю культур та виступами зірок польської естради.Вихованці центру творчості , а саме зразкового колективу "Барви Удеча" та учасниками вокального колективу "Струмок"  під керівництвом Лілі Устрицької та Оксани Дахній подарували гостям та мешканцям Дамброви Тарнваської свій сорока хвилинний святковий виступ. 
    Як це важливо для молоді виступати на одній сцені з відомою фольклорною групою з Греції "Митнос","Аіну"(музика австралійського та африканського етно), рок-гуртами "Сухий хліб для коня " та Корою. Тому такі поїздки сприяють розвитку та підтримці наших юних талантів, а значить і майбутньому нашого міста.
під час волейбольного турніру
     Гарячі оплески отримали танці наших дітей "Три музики". "Віночок", "Калина", "На кузні", "Вербовая дощечка" та пісні у виконання Соломії Гармасій. Оксани та Юлії Денис - "Квітка-душа", "Три зорі", "Капай, капай дощику", "Єднаймося брати наші" тощо.
  Учасники молодіжної делегації центру творчості для дітей та молоді та громадської організації "Сокол-Жидачів" та ДЮСШ м.Жидачева висловлюють щиру подяку міському голові м.Жидачева В.Левку, керівнику відділу освіти Жидачівської РДА Р.Свередюку, бургомістру м.Дамрова Тарнавська п.С.Початеку, директору дому культури п.Павлу Чойновському, який опікувався нашою делегацією та ще й й був співорганізатором усіх дійств у ці дні.
  На наступний рік ми сподіваємось на підтвердження перемоги наших волейболістів та виступу "Барв Удеча" з новою  концертною програмою.











фото на згадку

Комментариев нет:

Отправить комментарий