понедельник, 20 февраля 2012 г.

Інформаційні технології на користь вчителю

   Сучасні інформаційні технології роблять наше життя більш легким та цікавим. Без комп'ютеру та всесвітньої мережі сучасне життя неможливе. На жаль, разом з перевагами цивілізації ці технічні засоби несуть в собі певну загрозу. Особливо це стосується дітей. Вчитель завжди є поруч з учнем, тому він може мінімізувати цей негатив. Виходячи з цього курс дистанційної освіти “Безпечні інформаційні технології” буде корисним для вас.
   Навчання буде проводитись на громадській платформі civicportal.org. Курс "Безпечні інформаційні технології" проводиться у рамках програми RITA (rita.edudemo.org.pl), що реалізовується через Фонд «Освіта для демократії» у співпраці з Католицьким Центром Освіти Молоді KANА в м. Глівіце (www.kana.gliwice.pl).
    В ході навчання ви довідаєтесь про вплив інформаційних технологій на фізичне та психічне здоров'я, інтернет-залежність, розширите свої знання про легальні і шкідливі програми, обміркуєте проблему кіберзлочинності та багато іншого.
Дистанційний курс дає унікальну можливість отримати додаткову освіту без відриву від праці, виділяючи на це 20-30 хвилин кілька разів на тиждень впродовж місяця. Початок 13 лютого 2011 р.
Кожен з учасників, завершивши курс, отримає сертифікат.
Запрошуємо вас!
Заявки приймаються на сторінці Kontakty, або за адресою fachowcy@gmail.com
Кожен отримає запрошення і інструкцію.
інформація взята з інтернет-ресурсів


Комментариев нет:

Отправить комментарий