четверг, 19 сентября 2013 г.

Фестиваль "Мить юності" відбувся..

  За підтримки Федерації канадських муніципалітетів у рамках проекту Жидачівської міської ради та міст Миколаїв та Новий Розділ  «Підвищення туристичної привабливості та підтримка розвитку туризму у субрегіоні «Розділля», координаторами якого у м.Жидачеві  є Ярослав Гаврильчук та Оксана Полівчак вперше відбувся молодіжний фестиваль  «Мить юності» . Чому така назва? тому, що вважаємо ,що юність – це найкраща пора у житі людини на порозі до зрілості…і  саме у юності багато речей відбувається вперше: перше кохання, перше серйозне захоплення якоюсь справою - чи то музикою, чи то спортом…І, можливо, цей фестиваль колись стане "маркою" нашого міста.
  У рамках фестивалю відбувся майстер-клас з боді-арту, молодіжна ініціатива "Фотосушка", флешмоб, концертні виступи гуртів "Черрі-бенд" зі Львова, "Бабаї" з Нового Роздолу, рок-студії "Оріон" з м.Жидачева, колективів центру творчосі для дітей та молоді та ін.
    Дякуємо усім, хто долучився до організації фестивалю- колективу центру творчості для дітей та молоді, міській раді м.Жидачева, молодіжній оргнаізації "Вектор",учням гімназії ім.О.Партицького та СШ №2, усім,хто не був байдужим до молоді нашого маленького міста .
фото Ігоря Іванціва та Ігоря Пилипіва... далі буде..































Комментариев нет:

Отправить комментарий