вторник, 20 ноября 2012 г.

Осінній калейдоскоп у барвах мистецтва

Кажуть,що "до серця дитини дійде те,що йде від серця справжнього педагога". А у тому ,що педагоги центру творчості люблять свою роботу, своїх вихованців і стараються щоразу дивувати своїми творчими здобутками батьківську громадськість та глядачів, було і очевидно під час святкового концерту, у переповненій залі міського клубу цієї неділі.
Педагоги та гуртківці намагались охопити всю діяльність нашого навчального закладу з художньо-естетичного напрямку. Для громади міста Жидачева було представлено виставку декоративно-ужиткового мистецтва: вироби з бісеру, оригамі, квілінгу,декупажу,пластики , живопису та ін.
Милували "око" запальні танці усіх груп зразкового художнього колективу "Барви Удеча"під керівництвом Лілі Устрицької, чарувли своїм співом вихованці вокального ансамблю "Струмок" під керівництвом Оксани Дахній.
Також для глядачів м.Жидачева було вперше представлено жартівливу романтичну історію у форматі "Театру тіней" від молодіжного театру під керівництвом Михайла Царя та у співпраці з молодіжною громадською організацією "Вектор".
Свято вдалося. Але ми не зупиняємось на досягнутому і вже з новими ідеми поринули у підготовку традиційних "Різдвяних зустрічей 2013 року з центром творчості"

Комментариев нет:

Отправить комментарий