пятница, 4 января 2013 г.

Новорічний шаховий турнір


Гра в шахи розвиває логічне мислення,виховує наполегливість,дисциплінованість,врівноваженість,любов до ближнього,вміння знаходити рішення в нестандартних ситуаціях,приносить безліч позитивних емоцій,що так важливо для підростаючого покоління.
Найбільше задоволення діти отримуютьвід шахових змагань,яких чекають з нетерпінням і завжди приймають в них участь. Напередодні Нового року в Жидачівському міському центрі творчості для дітей та молоді відбувся шаховий турнір,участь у якому прийняло 36 дітей м.Жидачева,смт.Гніздичева та м.Ходорова.Змагались юні шахісти у 9-ти вікових категоріях.Боротьба була напруженою.Гуртківці ЦТДМ м.Жидачева показували свої знання,які отримали під час навчальних занять у шахових клубах: м.Жидачева- керівник Марія Кухтин,м.Ходорова - керівник Олег Гулей, смт.Гніздичева- керівник Ігор Пиріг, розвивали свої вміння ,навики для того,щоб здобути перемогу в наступних обласних змаганнях.
Найкращі результати у Новорічному шаховому турнірі показали: - гуртківці ЦТДМ м.Жидачева - Кізима І.,Дахній Р., АйфС.( 1 місце), -Ніколін Л.,Бушев М., Драбик Б., Сидор В.(11місце), -Микитин А.,Тарасенко О.,Сидор А.(111 місце) -вихованці шахового клубу м.Ходорова: -Ілюк Р.,Яцущак Р.,Пітик О., Морохівська М.(1 місце), -Морохівський Я.,Терлак Б.,Мисак М.,Бабій А.(11 місце), -Юрчак З.,Сава Б.(111 місце) -юні шахісти смт.Гніздичева - Костюк М., Пущак О.,Бублик І.,Ульянченко Р.(1 місце), -Швед Н.(11 місце), -Сидор В.,Павловський В.(111 місце).
Призери та учасники Новорічного шахового турніру були нагороджені грамотами,святковими подарунками та призами ,завдяки Жидачівській міській раді та приватному підприємцю Шумельді Миколі. Шахісти вдячні спонсорам за підтримку та розвиток шахового спорту в м.Жидачеві та районі та споідваються на чергову зустріч за шахівницею. Адже юні шахісти знають просту істину- не кожен стане відомим шахістом,але ніхто не пошкодує часу відданого шахам.
Марія Кухтин, керівник шахового гуртка ЦТДМ м.Жидачева

Комментариев нет:

Отправить комментарий