среда, 26 марта 2014 г.

13. International Folklore Festival in Prague from 20.03.-23.03.2014.


  Молодша група зразкового колективу "Барви Удеча" під керівництвом Лілії Устрицької здобула чергову перемогу на 13 Міжнародному фольклорному фестивалі у Празі (20-23.03.2014), а саме стала "Лауреатом Першої премії" у своїй віковій категорії.
  Як пишуть організатори фестивалю: " Цьогоріч стався небачений бум і участь у нашому фестивалі взяло понад 1000 учасників з країн - Франції, Турції, Греції, Боснії та Герцоговіни, Македонії, України, Польщі, Болгарії, Росії,Хорватії,Чехії, Словенії та ін." Отож, конкуренція була шаленою, тим "солодша " перемога, і 13 стало щасливим числом для наших юних учасників.Глядацька зала не жаліла аплодисментів для чудових танців "Хлоп'ячі забави ", "Полька", "Черевички".
  Юні вихованці "Барв Удеча" були вперше за кордоном , тому їх керівник Ліля Михайлівна за допомогою батьків організувала чудові екскурсії і на Карлів міст, Вацлавське намєстє, океаноаріум, зоопарк та ін.
Втомлені та щасливі наші вихованці продовжують готуватись до наступних вершин- участі у 2 турі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу ім.П.Вірського. Всеукраїнському  телевізійному фестивалі мистецв та Всеукраїнському фестивалі "Перлина збирає друзів"

























Комментариев нет:

Отправить комментарий