четверг, 20 марта 2014 г.

"Шевченкіана Маріх Чумарної"

   19 березня у приміщені міської бібліотеки відбувся окружний семінар для педагогів позашкільних закладів Жидачівського району, вчителів української мови та літератури, класних керівників Журавнівського округу на тему «Шевченкіана Марії Чумарної». У ньому також прийняли участь керівники гуртків та гуртківці міського Центру творчості для дітей та молоді.
 Учні Подорожнянської СЗОШ І-ІІІст підготували літературно-музичну композицію на тему «Іду з дитинства до Тараса». Учні різних шкіл прочитали свої власні вірші присвячені великому українському поетові. Присутні познайомились з творчістю Марії Іванівни Чумарної – українською поетесою, педагогом, журналістом. Марія Іванівна показала свій погляд на многолику та багатогранну постать Тараса Григоровича Шевченка, розкрила внутрішню і духовну сутність Поета, його потаємну Молитву за Любов, Україну, Святе Материнство і Правду на Землі.
   Завершився семінар піснею Заповіт у виконанні гуртківців Центру творчост для дтей та молоді м.Жидачеваі. По завершенні семінару працювала книжкова ярмарка, де присутні могли придбати поетичні збірки та наукові твори Марії Чумарної.
                                                                  О.Вдовичин

Комментариев нет:

Отправить комментарий