воскресенье, 25 апреля 2010 г.

МІС ЖИДАЧЕВА 2010 - ОБРАНО

    25 квітня 2010 року у нашому місті відбувся конкурс “Міс Жидачева 2010“. Організаторами свята стали Центр творчості для дітей та молоді міста Жидачева, Жидачівська міська рада та  Мар'ян Микита, Андрій Гергерт,Руслан Козак , багато інших  організацій міста.
    Вісім чарівних учасниць розповідали про себе, показували свою кмітливість, відповідаючи на “підступні” запитання від журі, демонстрували свої таланти у творчому номері.
      Свої вміння куховарити конкурсантки проявили у кулінарному конкурсі. Кожна з учасниць отримала завдання приготувати певну страву на різні молодіжні вечірки. Діапазон кулінарних див варіювався від страв з равликів на вечірку у французькому стилі аж до голубців із картоплі у стилі “сільський гламур”. Останнім завданням для конкурсанток була дефіле по сцені у вечірніх сукнях..
    У той час, коли дівчата готувались до наступних етапів конкурсу, глядачі мали змогу насолоджуватися танцювальним номером у виконанні зразкового колективу “Барви Удеча“, Людмили Ясінської , жартами та виступом ведучих дійства – дівчат зі львівського гурту “Вушка” . Велике захоплення в глядачів викликав і  акустичний виступ учасників групи “Мері“ зі своїми відомими та новими піснями.
   Всі учасниці були красиві, неповторні та показали себе з найкращої сторони. Журі  нагородило кожну з учасниць у певній номінації:
№ 1. Юліана Горчаківська – міс граціозність
№ 2. Марія Касараба – міс чарівність
№ 3. Богдана Дмитрів – міс артистичність
№ 4. Христина Точ – міс романтичність
№ 5. Тетяна Баран – міс елегантність
№ 6. Мар’яна Зубрицька – міс обдарованість
№ 7. Уляна Пущак – міс модель
№ 8. Марічка Крижанович – міс ніжність
   Хоч кожна з учасниць вже отримала свою нагороду, та найголовніше ще було попереду! Всі чекали на оголошення переможниці конкурсу, яка й отримає головний титул – “Міс Жидачева 2010″. Журі  оголосило результати. “Віце міс Жидачева” стала Уляна Пущак, а головний приз та звання “Міс Жидачева 2010” отримала Марічка Крижанович. Переможниця отримала мобільний телефон, домашню тварину шиншилу, золоту прикрасу та  можливість провести вікенд у столиці України – місті Києві, дякуючи арт-директору СПА-салону "Діва"м.Київ Андрію Лавровському.
   За результатами  голосування, яке проводилося на сторінках  сайту http://www.zhydachiv.in.ua/ , від імені спонсорів свята та усіх читачів   цього сайту  було нагороджено Уляну Пущак, як “Міс глядацьких симпатій 2010“, яка отримала у подарунок флеш пам’ять об’ємом 8 Гіга байт.
   Щиро дякуємо конкурсанткам та їх батькам, організаторам, ТЗОВ "Монді Пекедіжнг Бегс Юкрейн", Тзов "Галпін" , ФОП Микита М., Гергерт А., Козак Р. та всім, хто долучився до проведення конкурсу міс Жидачева. Це було справжнє свято як для самих учасниць, так і для всіх присутніх у залі глядачів.

інформація взята з сайту : http://www.zhydachiv.in.ua/2010/mis-zhydacheva-rezultaty-konkursu/

3 комментария:

  1. а чи можна отримати інформацію про бали які набрала кодна з конкурсантниць від жюрі?

    ОтветитьУдалить
  2. це питання до журі. у їх руках протоколи

    ОтветитьУдалить
  3. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить