четверг, 4 ноября 2010 г.

Молодь та активне європейське громадянство"

1-3 листопада 2010 року у м. Києві відбувся міжнародний семінар, який організувала громадська організація «Агенція розвитку освітньої політики» спільно з Асоціаціями керівників шкіл України та м. Києва, Київським ліцеєм бізнесу за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».
    Основною метою семінару було:
  • підбиття підсумків розвитку мережі шкільних європейських клубів і впровадження навчального курсу «Європейські студії» в школах України;
  • презентація результатів моніторингу діяльності мережі шкільних євроклубів в Україні, яка сформувалася внаслідок дії проекту «Європейські студії в школах України» в 2002-2007 рр. та інших освітніх проектів за підтримку Міжнародного фонду «Відродження»
  • сприяння формуванню освітньої та молодіжної політики щодо європейського громадянства та європейського виміру в контексті європейської інтеграції України.
У семінарі взяла участь директор центру творчості для дітей та молоді Оксана Полівчак, а також  представники міжнародних організацій, зокрема, МФВ, Представництва Європейського Союзу в Україні, Бюро інформації Ради Європи в Україні; представники Міністерства освіти і науки України та Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, керівники шкільних євроклубів; директори шкіл, в яких викладається навчальний курс «Європейські студії»; представники громадських молодіжних організацій, програм, проектів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий