понедельник, 22 ноября 2010 г.

У барвистому віночку української душі

ведучі свята Роман Романів та Олена Підлісецька
 ЩИРО ВСІХ ВІТАЄМО    В ЦЮ ПОГОЖУ ДНИНУ

НА КОНЦЕРТ ЗАПРОШУЄМ ГОСТЕЙ, ЖИДАЧІВСЬКУ РОДИНУ

 З ПРЕКРАСНИМ СВЯТОМ  РІДНА СТОРОНА

ХАЙ ЛУНАЄ ЗАВЖДИ НАД ТОБОЮ ПІСНЯ ЩАСТЯ, ЗЛАГОДИ Й ДОБРА

такими словами ведучих розпочався святковий концерт  «У барвистому віночку української душі».Про свою любов до рідного краю, до українських традицій  у цей день  затанцювали  та заспівали  вихованці центру творчості для дітей та молоді.

учасниці ансамблю "Струмок"
   Присутні в залі змогли насолодитись піснями "Ватра", "Щебетала пташечка", "Вербовая дощечка","Мелодія рідного краю", "Киця-кицюня","Промені мрії", "Ангелятко","Треба мріяти завжди","Будь з нами сонце і вітер","Let my people go" та ін. від усіх груп вокального ансамблю "Струмок" ( керівник Оксана Дахній).

наймолодші учасники свята

   Не залишили байдужим нікого і танці зразкового художнього колективу "Барви Удеча" під керівництвом Лілі Устрицької, а саме "Кадриль", "Циганський", "Вишеньки-черешеньки","Віночок","Бджілки","Морячки", "На високій полонині". Взагалі було дуже багато нових прем"єр та перших виступів на такій сцені для дітей.
  З привітальним словом виступила директор центру творчості для дітей та молоді Оксана Полівчак. Вона зазначила, що 21 листопада людство відзначає День спільних дій в інтересах дітей. І саме завдяки спільним діям, постійній співпраці з батьками вихованці центру творчості показують високі результати на районних, обласних, всеукраїнських конкурсах тощо. А також директор вручила призи від профспілкового комітету ЦТДМ наймолодшим учасникам свята.
Колектив педагогів центру творчості  був би  радий та щасливий, якби від цього свята у глядачів залишилось тепло до рідної сторони, рідного міста і наші діти  зачепили усі струни вашої української душі
 Жидачівська осінь
Помітні зміни в листі
Красується калина в червоному намисті

Душа людська радіє

І щиро так співає

Усіх, нас люди добрі,

На щастя засіває.
До нових зустрічей!

Комментариев нет:

Отправить комментарий