воскресенье, 28 октября 2012 г.

День міста святкуємо з центром творчості разом


Незмінним учасником усіх культурно-масових заходів нашого міста є гуртківці та педагоги центру творчості для дітей та молоді. Так цьогоріч, 16 вересня Жидачів святкував своє 848-річчя. Проте урочистості з нагоди свята розпочалися ще 15 вересня з туристично-краєзнавчих змагань. Організувала їх Молодіжна Громадська Організація "Вектор" при підтримці центру творчості для дітей та молоді у рамках проекту "Активне літо з "Вектором".Проект є переможцем програмикультурно-освітніх проектів Жидачівської міської ради.
Для участі у змаганнях зареєструвалися три команди: «БруТорС» (STREET WORKOUT - БруТорС - ЖИДАЧІВ ), «Сонячні зайчики» (Жидачівська гімназія ім. О. Партицького) і «Дачніки» (Жидачівська ЗОШ №2). На офіційному відкритті відбулось шикування команд, виконувався державний гімн, а також міський голова Володимир Семенович Левко та його заступник Ярослав Григорович Гаврильчук привітали учасників із Днем міста та офіційним відкриттям змагань.
більше детальної інформації про хід змагань можна прочитати на http://mgo-vector.blogspot.com/2012/09/2012.html Наступного дня вихованці центру творчості долучились до акції "Жидачівські чорнгбривці" і заспівали дружньо пісню для квітів-символів Жидачева - "Чорнобривців насіяла мати".
Свої творчі вміння діти мали змогу показати на виставці творчих робіт "Моє місто",свЯтковому концерті(зразковий колектив "Барви Удеча"(керівник Ліля Устрицька), долучились наші діти і до малюнку на асфальті. галерею дитячих малюнків та святкування Дня міста 2012 року можна переглянути на http://zhydachiv-meriya.lviv.ua/foto-gallery/category/9-malynku-na-den-mista-2012

Комментариев нет:

Отправить комментарий