пятница, 18 октября 2013 г.

Якщо хочеш успішним стати -потрібно гендерні стереотипи долати


  Жидачівський міський центр творчості для
дітей та молоді у партнерстві з жіночою благодійною організацією "Наші візії", Молодіжним відкритим центром "Яціс" (м.Резекне, Латвія), Республіканським об"єднанням клубів ЮНЕСКО(Мінськ-Борисів,Білорусь), Центром культури (м.Шальчінінкай, Литва) у рамках Програми Європейського Союзу "Молодь в дії" реалізували молодіжний обмін на тему "Якщо хочеш успішним стати - потрібно гендерні стереотипи долати". Метою проекту було  дискусія та розвиток навичок з ділової активності та з підприємницької діяльності з подолання гендерних стереотипів і планування успішної професійної кар'єри.
   До участі у нашому проекті долучились і Жидачівський професійно-технічний ліцей, дошкільна установа "Калинонька", гімназія ім.О.Партицького та Жидачівська міська рада.
 Молодь мала можливість попрацювати у "жіночих2 та "чоловічих" професіях, поспілкуватись з успішними людьми нашого міста, дізнатись та подискутувати на тему: хто і як впливає на вибір майбутньої професіЇ для дитини, спробувати свої сили у грі-симуляції "Виробництво качок" та ін.
Більше фото та інформації на









































Комментариев нет:

Отправить комментарий