пятница, 1 ноября 2013 г.

"Осінні" канікули разом з центром творчості

Цікаво та змістовно проводять свої осінні канули гуртківці центру творчості для дітей та молоді. Так вихованці студії «Чарівна намистина» (кер. О.П. Вдовичин) та «Юні друзі природи» (кер. А,В. Вдовичин) мали змогу відвідати памятку архітектури XYII ст.  Золочівський замок та Унівську лавру.
Діти з цікавістю слухали про історію заснування замку, а також про життя і побут його мешканців.  Відвідали і  Унівську лавру- один з найдавніших монастирських комплексів України. Храм на території виглядає з-за стін витонченим та легким, а  при огляді його зсередини вражає міцними, справді фортечними мурами та оригінальністю архітектури. На його контрофорсі зберігся герб Шептицьких. А засновником вважається лицар Лагодовський, який зцілився водою з місцевого джерела і збудував поблизу дерев’яну церкву та монастир. При поверненні додому гуртківці мали змогу відвідати батьківщину легендарної Роксолани, дружини турецького султана Сулеймана  – Рогатин. 
Вихованці студії живопису "Палітра" в ці осінні погожі дні провели ескурсію у заказнику "Базиївка".
А зразковий колектив "Барви Удеча" зараз перебуває у Празі(Чехія) на фестивалі молодіжної творчості та спільно з вокальним ансамблем "Струмок" прийматиме участь в обласному консурсі "Сурми звитяги". 

Комментариев нет:

Отправить комментарий