вторник, 26 ноября 2013 г.

Осінній калейдоскоп дитячої творчості

"Всюди осінь походила
все навкруг позолотила
підрумянила калину
і гіллясту горобину
Осінь...
різні барви нам вона дарує
і дивує нас вона
розмаїттям кольоровим
прикрашає осінь край !
- такими слова ведучі Аня Вдовичин та Орест Гаврильчук розпочали святковий концерт за участю гуртківців центру творчості длядітей та молоді м.Жидачева "Осінній калейдоскоп".
   Осінь є особливою порою для нашого позашкільного закладу : нашу сім"ю поповнюють нові гуртківці - від найменших до найстраших. І ми всіх їх радо зустрічаємо.


Це свято дало змогу  батькам та громаді міста  подивитись чого вже навчились діти за три місяці навчання у ЦТДМ.: це і виставки творчих робіт гуртківців студії "Чарівна намистина", "Юні друзі природи", "студії живопису "Палітра", гуртка з декупажу. Дуже тепло зустрічали переможців міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів. Серед них - зразковий хореографічний колектив „Барви Удеча”, який у позашкільному закладі представлений шістьма віковими групами та вокальний ансамбль „Струмок”. Учасники цих творчих гуртків навесні цього року своїми талантами підкорили Париж, ставши переможцями Міжнародного фестивалю „Чарівні мости Парижа” (дві перші премії та три другі премії). А нещодавно здобули перемоги на фестивалях у Литві, Болгарії, Празі, на різноманітних фестивалях і конкурсах в м. Києві та в інших містах нашої держави.
  Директор центру Оксана Полівчак привітала присутніх на святі випускників позашкільного закладу, які стали нещодавно студентами найпрестижніших вузів нашої держави (Києва, Харкова, Львова та ін.) і понесли із собою все набуте у цьому чудовому центрі дитячої творчості. У подарунок та на згадку про незабутні роки навчання і виховання у центрі творчості його випускники отримали квіти, дипломи і цікаві світлини про незабутні успішні виступи в різних куточках нашої держави та багатьох країнах Європи.

Концерт молоді підтримали своїм чудовим співом аматори сцени Надія Климкович, Уляна Салієвич, Надія Мацук та Ольга Герега, які спільно з вокальним ансамблем "Струмок " виконали стародавню українську пісню "Шуміла ліщина".
  Ось такими розмаїтими та цікавими є барви талантів нашого міста!






















































Комментариев нет:

Отправить комментарий