вторник, 3 июня 2014 г.

День захисту дітей у Жидачеві


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.

Цьогоріч гуртківці центру творчості для дітей та молоді ( гуртки "Чарівна намистина", декупаж, молодша група зразкового колективу "Барви Удеча") вирішили провести відпочинок на природі, біля знаменитої у місті Жидачеві -гори Базиївка. Педагоги ЦТДМ організували для дітей ігри, розваги та смачний обід.
  Усім сподобалось і тепер ми з 12 по 14 червня зустрічаємось під час роботи наметового містечка "Скарби Древнього Удеча"
 Методист
Оксана Візняк
















Крім того , вихованці гуртків спортивного напрямку, а саме - шахового(керівник Марія Кухтин ) спробували свої сили у  змаганнях, що відбулися  на базі Жидачівського професійного ліцею під назвою – Кубок області «Юні таланти Львівщини». Присутній на відкритті шахового турніру заступник міського голови Ярослав Гаврильчук побажав учасникам успішної гри і перемог.
У змаганнях взяли участь юні шахісти з Львівської та Івано-Франківської областей. 92 учасники в трьох вікових групах виборювали звання найсильнішого. Турнір проходив за швейцарською системою в сім турів. Жидачів представляли юні шахісти – вихованці
міського центру творчості для дітей та молоді (тренер М.Кухтин), які хоча і не зайняли призових місць, проте гідно боролися з більш іменитими суперниками.
Переможцями змагань стали шахісти Львівської та Городоцької шахових шкіл.
Незважаючи на прохолодну дощову погоду турнір пройшов у дружній теплій атмосфері.
інформація взята із сайту Жидачівської міської ради.
http://zhydachiv-meriya.lviv.ua/golovna/novunu/shaxovuy-festuval-y-zhudachevi





















Комментариев нет:

Отправить комментарий