вторник, 1 июля 2014 г.

Подорож Карпатською вузькоколійкою

30 червня гуртківці студії «Чарівна намистина» відвідали один із мальовничих куточків Бойківського краю  - Долинщини Івано-Франківської області.
 Як стверджують організатори маршруту (http://greentrain.com.ua/component/content/article/37-exotic-destinations/71-welcome)- даний чарівний куточок розташований в Карпатах, де Божою благодаттю сповнюються серця від споглядання краси земної.Мальовничі краєвиди гірських сіл, що тісно сплелись з природою Карпат, бистрінь шумних потоків і річок з кришталево чистою водою, вічнозелені смерекові ліси на схилах гір і квітучі полонини – все це вабить, кличе в гори, щоби  помилуватися природою, глибше її впізнати, зафіксувати в пам’яті та на фотоплівці живописні куточки, які не поступаються краєвидам Швейцарії.
 Для цього  не треба йти пішки, щоб заглибитися в Карпатську красу, а скористатись унікальною вузькоколійкою, яка діє на території Долинського району Івано-Франківської області в смт. Вигода. Унікальність її в тому, що вона збудована ще в 1898 році і до цього часу рахується одним із екологічно чистих видів транспорту. Подорож «Карпатським трамваєм» була насичена незабутніми враженнями від природи Мізунських водоспадів, гуцульських сувенірів та щирою і веселою атмосферою, яка панувала впродовж всієї екскурсії. 
  Повертаючись додому гуртківці також відвідали греко-католицький монастир Чину св.Василія у с.Гошеві, який вважається однією із найвеличніших релігійних та історико-архітектурних святинь Західної України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий